Saskia Braxhoven-Deursen

Sales Trainer

Saskia Braxhoven-Deursen

Sales Trainer

Saskia Braxhoven-Deursen

Sales Trainer

In onze groeiende gedigitaliseerde samenleving wordt de behoefte aan persoonlijk contact steeds groter. Een warme lach, een luisterend oor en oprechte interesse in de ander, dat is wat belangrijk is. Bij veel organisaties zien we echter dat hier te weinig aandacht aan wordt geschonken. Te snel wordt geprobeerd over te gaan op de sale.

Tijdens de Masterclass “Blijf in de lead“ bekijken we samen hoe het salesproces verbeterd kan worden. Daarnaast voorzien wij jou en/of de medewerkers van je organisatie van de juiste luister- en gesprekstechnieken. Samen creëren we die mindset die nodig is in iedere fase van leadopvolging. Ook reiken wij je handvatten aan om consistent onder de aandacht van je potentiële klant te blijven en hiermee je doelstelling te behalen.

Of kies voor onze online Boost Sessie telefonische acquisitie. Deze training geeft je houvast om in de lead te blijven. Hier leer je diverse gespreks- en luistertechnieken bij telefonische acquisitie in te zetten bij de verschillende fases van leadopvolging.

Maak gebruik van de open inschrijving of vraag in-company training aan. Voor zowel de Boost Sessie als de Masterclass zijn beide mogelijkheden beschikbaar.

AANVRAGEN
E-BOOK

Neem contact met mij op

reCAPTCHA is required.