Ons team

Het team achter Saskia Dors

Contact opnemen

Ons team

Het team achter Saskia Dors

Contact opnemen

Ons team

Het team achter Saskia Dors

Contact opnemen

Met jouw doelstellingen voor ogen, gaat ons team hands-on aan de slag met medewerker, team en proces. Samen zorgen wij ervoor dat leads worden binnengehaald, omzet wordt verhoogd en klanten worden behouden.

Saskia Dors

Het team

Saskia Dors

Salesproces inrichting &
salesteam activatie

Saskia Braxhoven-Deursen

Sales Trainer

Suzet Lubberding

Business Developer

Binnen veel organisaties krijgt acquisitie en leadopvolging te weinig aandacht. Organisaties krijgen de leads wel binnen, maar weten deze vervolgens niet op de juiste manier aan zich te binden. Dit kan veel tijd en geld kosten. Maar belangrijker nog: mooie kansen (leads) blijven hierdoor liggen.

Dankzij vele jaren ervaring in sales, werd bij Saskia Dors duidelijk dat veel organisaties juist op het gebied van leadopvolging meer ondersteuning nodig hadden. Vanuit dit inzicht zetten wij ons dagelijks voor MKB-bedrijven in om een gestroomlijnde salesorganisatie te bewerkstelligen. Met heldere doelen en een enthousiaste hands-on houding, behaalt jouw organisatie de gewenste resultaten.

Met veel gedrevenheid en bezieling zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van leadopvolging. Samen succesvol zijn en klanten aantrekken en behouden, dat geeft ons energie. Of dit nu gaat over het salesproces inrichten, sales teams begeleiden en activeren, het geven van een Sales Masterclass of training: met het team van Saskia Dors streven wij naar succes!

Contact opnemen

reCAPTCHA is required.