Online Boost Sessie

Telefonische acquisitie
Bel ons

Online Boost Sessie

Telefonische acquisitie
Bel ons

Online Boost Sessie

Telefonische acquisitie
Bel ons

Boostsessie telefonische acquisitie:

17 februari
17 maart
14 april
12 mei
2 juni

Geef je sales resultaten een boost!

Met de online Boost Sessie telefonische acquisitie geef je je sales resultaten een boost. Binnen één dagdeel leer en ontwikkel je nieuwe technieken die zorgen voor optimale resultaten.

Tijdens de online Boost Sessie telefonische acquisitie krijg je de juiste handvatten aangereikt om elk contactmoment tot een succes te maken. Deze Boost Sessie is ideaal voor wie zijn telefonische acquisitie hands-on wil verbeteren.

Door het delen van uitgebreide kennis, nieuwe technieken en een helder stappenplan, creëren wij gedreven en enthousiaste medewerkers die optimale salesresultaten weten te behalen uit telefonische acquisitie.

Investering: € 275,- exclusief BTW
Duur van de training: 1 dagdeel

Online Boost Sessie telefonische acquisitie

Heeft jouw organisatie (of jijzelf) de capaciteit om zelf leadopvolging te doen, dan bieden wij tijdens onze online Boost Sessie technieken aan die je leads een boost kunnen geven. Zo krijg jij de handvatten die nodig zijn om in de lead te blijven met telefonische acquisitie.

Leadopvolging is een langdurig proces en tijdens onze Boost Sessie leer je hoe je consistent in contact blijft met potentiële klanten en hoe je de gesprekken het beste kunt navigeren. Met als gevolg een helder proces dat met plezier doorlopen kan worden en tevens de salesresultaten optimaliseert.

Open training

Schrijf je er nu hiervoor in
€ 275,- ex BTW

reCAPTCHA is required.