Diensten

Bel ons

Diensten

Bel ons

Diensten

Bel ons

Aanvragen
e-book

“Veel bedrijven laten na het genereren van leads omzet liggen door het niet goed opvolgen van de leads. Wij adviseren en ondersteunen deze bedrijven bij het omzetten van leads naar klanten.”

KOUDE & WARME ACQUISITIE

 

Wij ondersteunen bedrijven graag bij koude & warme acquisitie. Hierbij zorg en wij er niet alleen voor dat er afspraken met sales- en accountmanagers gerealiseerd worden maar signaleren wij ook klantbehoeften waar het sales- en marketingteam op in kunnen haken. Tijdens dit partnership zijn onze taken als volgt te omschrijven:

 

  • Goed inrichten van het proces voor leadopvolging
  • Traceren en kwalificeren van leads
  • Telefonische acquisitie
  • Vullen en actief opvolgen van kwalitatieve salespijplijn
  • Relevante afspraken inplannen voor sales- en accountmanagers
  • Signaleren en verspreiden klantbehoeften en marktontwikkelingen

OPTIMALISEER HET SALESPROCES

 

Bedrijven investeren vaak in marketing om leads te genereren. Maar wij zien ook dat bij veel bedrijven deze leads er via de achterdeur weer uit gaan. Waarom? Omdat er gewoonweg niks mee gebeurt. Zonde! De oorzaak hiervan is het ontbreken van een helder proces en structurele, gerichte aansturing van het salesteam op de commerciële doelen. Dat kan beter!

Organisaties kunnen bij ons terecht voor salesprocesinrichting en salesteamactivatie.

Op basis van commerciële doelen richten wij het salesproces zo in dat ondernemers en hun medewerkers in één oogopslag kunnen zien wat er in de salespijplijn zit, hoe het ervoor staat en welke (potentiële) klant wanneer aandacht behoeft. Vanuit deze basis activeren wij het salesteam.

MEER INZICHT, LEADS EN RETENTIE

Met SalesFeed bereik je meer

Benut alle mogelijkheden van deze tool en bereik meer leads. Van meer inzicht in bezoekers en het vergroten van leads en retentie, tot website personalisatie en marketing optimalisatie.

Krijg ondersteuning bij implementatie en optimalisatie, evenals begeleiding bij het sales- en marketingproces. Combineer dit met een masterclass om het meeste uit je website bezoekers te halen. 

Benut je SalesFeed volledig, dan is het mogelijk om de beleving van klanten en prospects op de website volledig aan te passen aan de fase in hun Customer Journey. Door de grote hoeveelheid informatie die uit SalesFeed te halen is, kun je dit inzetten ter verbetering van je website, om zo gericht mogelijk (per bezoeker), informatie aan te bieden en zo tot succesvolle leads te komen.

PERSONALISATIE

Mogelijkheid om verschillende content te tonen afhankelijk van gedrag van bezoeker

ANTICIPEREN

Voorspellen van en anticiperen op gedrag van bezoeker.

INTEGRATIE

Mogelijkheid om SalesFeed te integreren met CRM en/of administratie

RAPPORTAGE

Analyse van bezoekers en trends, inclusief uitgebreide rapportage

Meer informatie?

Neem contact met ons op

reCAPTCHA is required.